Events flyer_620x310

Published on May 9th, 2013 | by admin

1

Next Event:

“VibeLand” revine cu cea de-a 2-a editie la Hotel Continental din Cluj Napoca

 

A doua petrecere marca “VibeLand” va avea loc Sambata, 18 Mai 2013, la Hotel Continental din Cluj Napoca si va cuprinde stiluri de muzica precum: techno, house, electro, trance si dubstep.

LINE-UP:

Stefanno B2B Julianno sunt rezidentii festivalului House Parade si Trance Vibrations, mixand de-a lungul timpului alaturi de artisti importanti ai scenei muzicii electronice, precum: Above & Beyond, Andy Moor, Jordy Dazz si multi altii, fiind sustinuti de Judge Jules in cadrul emisiunii “Weekend Warm-Up”, difuzata de celebrul BBC Radio 1.
Soundcloud

Gabriel Ross este un tanar DJ si producator, care pana in acest moment a avut sansa de a mixa la Festivalul House Parade 2009 si la numeroase evenimente de profil din tara, alaturi de artisti internationali, precum: Re-Ward (W&W), Galen Behr, Nicklas Harding sau Anhken.
Mixcloud

Frosten este un DJ tanar, cu un stil propriu, care cuprinde influente din toate genurile muzicii electronice, predominand ‘bass music’ (electro-house, dubstep, trap). El aduce in fata publicului un set diversificat si energic, avand ca influente artisti precum Porter Robinson sau Knife Party.
Soundcloud

AFTERMOVIE VibeLand (prima editie)

 

 

 

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑